Nòg een klein stukje vliegen
Door: Rob
Blijf op de hoogte en volg Rob
25 Juli 2023 | Australië, Brisbane
De luchthaven van Singapore is mooi, groot en schoon. Bijna overal ligt vloerbedekking, heel mooi maar je rolkoffertje doet het er wat minder goed op. Tussen de verschillende hallen rijden treintjes.
Na een hele dag autorijden en 13 uur vliegen waren we best wel moe, maar ja… hoe vaak ben je nu in Singapore en even de beentjes strekken is ook best fijn. Dus hùp op naar de cactustuin op het dak, pfff die is buiten en daar was het ook woestijnachtig warm (bloedheet). Daarna met het treintje langs de watervallen, en uiteindelijk neergestreken bij een leuk koffietentje voor een fijn kopje…..
Die 5 uur waren uiteindelijk ook snel voorbij en er stond een mooie A380 van Singapore Airlines op ons te wachten. Het entertainment en de hapjes/drankjes hier waren een stuk beter dan de eerste 13 uur met Lufthansa trouwens. De vlucht verliep relatief rustig dus zo stonden we uiteindelijk maandagmorgen om half acht ‘s morgen voor de balie van het autoverhuur bedrijf.
Het weekend is letterlijk voorbij gevlogen!!